waar te koop Eurom ☆ Eurom Flameheater

Eurom Flameheater in Jupille-sur-Meuse

Eurom Flameheater

De Eurom Flameheater gas terrasverwarmer werkt op propaan- of butaangas en heeft naast zijn esthetische ook nog eens een praktische functie. Dit komt door de innovatieve Turbo-top. Deze zorgt er namelijk voor dat de warmte van de vlam omgezet wordt in stralingswarmte die een oppervlakte tot 50 m2 verwarmt. Op deze manier geniet je met deze heater ook op de frissere avonden van die extra uurtjes warmte in de buitenlucht. De gascontrole is geheel variabel tussen de 5.000 en 9.000 watt zodat je zelf bepaalt hoe warm het wordt. De oververhittings- en omvalbeveiliging, de elektronische ontsteking en de handige wieltjes maken de Eurom Flameheater helemaal af. Heb je de heater een tijdje niet gebruikt? Houd er dan rekening mee dat je de knop wat langer ingedrukt moet houden om hem te ontsteken. Een gasfles wordt niet meegeleverd. Deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen. (EAN code: 8713415324228) (ID: 353494 Eurom) Ga je straks ook terug inkopen doen in Jupille-sur-Meuse ?

Eletronika in Luik

Voor ruimtes met gemiddelde wind Verwarmingsbereik: 50 m² Geschikt voor maximaal 4 personen Traploze warmteregeling Sierlijk én functioneel
Meestal wordt jouw bestelling “Eurom Flameheater” gratis thuisbezorgd! En dikwijls kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euros tot 100 euro 2020 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede 353494 8713415324228 in de streek van Liège (België).

Online in Liège

Er zijn veel manieren om spelletjes te zoeken in Jupille-sur-Meuse.


Er zijn tal van shops nabij Liège: toysrus, en ga zo maar door

The location could not be found.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen !! http://www.sow-debron.nl Eurom Flameheater in Jupille-sur-Meuse

update Apr 2020
Trending in Liège : 

  • afbetaling Eurom ☆☆☆☆ Eurom Golden 1800 Comfort RC Zwart
  • reviews Eurom ☆ Eurom Golden 1800 Comfort RC
  • waar te koop SunRed ☆ SunRed CE09B
  •